Sjekk de heftige våpnene i Wolfenstein: The New Order

Bethesda har sluppet en ny trailer fra det kommende skytespillet.

Bethesda

Siden den klassiske tittelen Wolfenstein 3D ble lansert i 1992 har det gått litt opp og ned med skytespillserien. Return to Castle Wolfenstein ble en heller skuffende affære, mens den foreløpig seneste tittelen Wolfenstein fra 2009 maktet å sprøyte nytt liv i konseptet.

For mange var nok derfor spenningen stor da utgiveren Bethesda i fjor kunngjorde at et splitter nytt Wolfenstein-spill var underveis, nemlig Wolfenstein: The New Order, som utvikles av det svenske studioet MachineGames.

Spillet blir det niende i serien og foregår i 1960-årene, i en alternativ verden hvor nazistene vant krigen. Hittil har vi ikke fått sett så mange klipp fra spillet, men nå har Bethesda sluppet en ny trailer som gir et større innblikk i hva vi har i vente.

Det blir litt av hvert å brynes seg på i Wolfenstein: The New Order.

Imponerende mellomsekvenser

Traileren starter med blodige, filmatiske klipp fra historien, som vi allerede vet er viet mye oppmerksomhet i spillet. Deretter får vi se litt av våpenarsenalet, som blant annet omfatter en tilsynelatende høyteknologisk innretning med metallskjærende egenskaper.

Det er også tydelig at man får muligheten til å bære to, kraftige skytevåpen på én gang, og svære robotnazier og andre maskiner gjør også en liten opptreden i traileren. Utfra klippet å dømme er det lite å utsette på grafikken og mellomsekvensene, men om resten holder mål gjenstår å se.

Wolfenstein: The New Order lanseres til Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 og PC den 20. mai i år. Følg med her på Gamer for anmeldelsen. Den nye traileren, som har fått navnet «Nowhere to Run», kan du se under.

Vi har allerede tatt en titt på spillet: Det har potensiale, men virker også noe generisk »

Siste fra forsiden