Wolfenstein: The New Order er annonsert

Utvikles av gjengen bak Riddick-spillene og The Darkness.

I en pressemelding sendt ut tirsdag forteller utgivergiganten Bethesda at de slipper et nytt Wolfenstein-spill i høst, kalt Wolfenstein: The New Order. Spillet tar sted i 1960, et alternativt univers.

Bak utviklerroret står MachineGames, en relativt ny utvikler kokt sammen av en gruppe avhoppere fra Starbreeze Studios. Under panseret putrer id Softwares spillmotor, id Tech 5, men utover det virker det ikke som om Wolfenstein-veteranene har noe med prosjektet å gjøre.

Hva med Wii U?

Pressemeldingen plasserer spillet i action-eventyrsjangeren, noe som leder tankene mot eventyrsprell som Tomb Raider og Uncharted-serien. Planen er å ha spillet på markedet mot slutten av året, til Xbox 360, PC, PlayStation 3 og «neste generasjons konsoller». Vi har spurt Bethesda om Wii U regnes som en nestegenerasjons konsoll eller ikke, men det kunne de ikke si noe om.

Samtidig med annonseringen har Bethesda sluppet en teaser som viser konstruksjonen av en hær av krigsmaskiner. Teaseren kan du se nederst i artikkelen. Årvåkne lesere vil sikkert legge merke til at de tre bildene Bethesda lokket med tidligere i dag er hentet fra denne traileren.

MachineGames holder til i Uppsala i Sverige, og består av en god del folk som tidligere jobbet med The Darkness og The Chronicles of Riddick-spillene hos Starbreeze Studios. Dette er deres første spillprosjekt siden oppstarten i 2009.

Les også: Bethesda gir oss de første detaljene om The Evil Within

Wolfenstein: New Order-teaser.

Siste fra forsiden