Mythos fortsatt under utvikling

Skal lanseres over hele verden

Flagships actionrollespill er visstnok i god behold.

Mythos er et onlinebasert actionrollespill som opprinnelig var under utvikling hos Flagship Studios, en utvikler med flere folk fra tidligere Diablo-utvikler Blizzard North. Da Flagship gikk nedenom og hjem etter fiaskoen Hellgate: London ble både Mythos og Hellgate snappet opp av sin koreanske utgiver Hanbitsoft, og siden den gang har det vært ganske stille rundt spillet.

Hanbitsoft har nå sluppet en pressemelding hvor de forteller at de er godt i gang med videreutviklingen av Mythos, og en av spillets utviklere, som kaller seg "Alboos", forsikrer om at alt står bra til:

– Mythos er i god behold og gjennomgår en rekke forandringer for å fungere bedre som nettspill. Vi prøver å beholde spillets styrker og gjøre dem enda bedre mens vi fjerner feil og mangler.

Han fortsetter:

– Som mange av dere sikkert vet er Mythos basert på Diablo. Vi prøver å beholde de tingene dere likte i Diablo og lage nytt, spennende innhold for flerspilling.

Hvilke forandringer Mythos gjennomgår et uvisst. Hanbitsoft lover at spillet skal utvikles for det globale spillmarkedet, men sier ingenting om når det skal være ferdig eller nøyaktig hva utgivelseplanene er.

Mythos foregår i fantasiverdenen Uld, og er i likhet med Diablo et isometrisk pek-og-klikk-actionrollespill hvor verden du utforsker blir tilfeldig satt sammen hver gang du drar ut på eventyr. Det utvikles av koreansk T3 Entertainment og amerikanske Redbanana.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden