The Elder Scrolls: Skyblivion

Skyblivion spikrer slippår i storslagen trailer

Den massive modden som gjenskaper Oblivion i Skyrim-motoren virker svært imponerende.

Vi har tidligere skrevet om Skyblivion – fan-prosjektet som har som mål å gjenskape hele The Elder Scrolls IV: Oblivion i spillmotoren til oppfølgeren Skyrim. Nå har gjengen bak sluppet en ny trailer som du kan se over, og med også et hint om når prosjektet skal lanseres. Planen er å gi ut prosjektet senest i 2025.

Prosjektet har vært under utvikling i flerfoldige år, med om lag 50 frivilige utviklere som har lagt mye arbeid i å gjenskape Cyrodiil, komplett med alt av oppdrag, landmasser og personer. Flere forbedringer og tilpassninger skal også være på planen.

Resultatet virker imponerende basert på det utviklerne har vist frem så langt. Når prosjektet er ferdig blir det tilgjengelig på PC, og kan installeres på toppen av The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition.

Det første møtet med Elder Scrolls for mange

The Elder Scrolls IV: Oblivion ble først sluppet i 2006, og ble for mange det første møtet med The Elder Scrolls-universet. Det store åpne spillet ble i sin tid hyllet for grafikk, valgfrihet og imponerende verden. Vi var ikke snauere enn å gi spillet toppscore her på nettsiden i vår anmeldelse.

Sammenlignet med de andre spillene i serien er Oblivion et mer fargerikt og fantasy-preget spill, med et varmere og mer frodig klima enn både Morrowind og Skyrim.

Det jobbes også med et tilsvarende prosjekt – kalt Skywind – som søker å gjenskape The Elder Scrolls III: Morrowind i Skyrim-motoren. Prosjektet har foreløpig ingen slippdato.

LES OGSÅ: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

Siste fra forsiden