Skyrim-oppdatering rett rundt hjørnet

PC-eiere kan prøve betaversjon nå.

Bethesda er snart klare med en ny oppdatering for rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim. Hvis du spiller på PC og ikke klarer å vente på den nye versjonen, som blant annet fikser situasjoner som kunne ødelegge en hel rekke oppdrag i spillet, kan du laste den ned allerede nå.

Selskapet har nemlig lansert en betaversjon av oppgraderingen på Steam, og brukere kan gå inn i kontomenyen sin for å skru på deltakelse i betatesten av Skyrim.

Det anbefales imidlertid ikke at du gjør dette hvis du ikke har problemer med spillet, da det ikke garanteres for betaversjonens stabilitet. Dessuten bør du sikkerhetskopiere de lagrede spillene dine før du eventuelt installerer.

Pil i kneet og så videre.

Heldigvis er det lett å avinstallere betaversjonen igjen. Det gjør du ved å skru av deltakelse i betatesten igjen. Da vil Steam automatisk laste ned forrige versjon neste gang du starter systemet. De som har erfaring med den forrige oppdateringen til Skyrim skulle nok ønske det var like lett å få Steam til å avinstallere offisielle oppdateringer.

Den nye 1.4-oppdateringen inkluderer tilgang på Steam Workshop i oppstarten. Dette er et system for distribusjon av brukerskapt innhold for spillet. Modifiseringsverktøyet Creation Kit skal være like rundt hjørnet.

Når oppdateringen er klar vil den også lanseres for konsollversjonene. Bethesda sier at de har forbedret problemet mange har hatt ved at ytelsen i PlayStation 3-versjonen synker betraktelig etter at man har brukt noen timer på spillet. Om problemet blir helt borte gjenstår å se.

Siste fra forsiden