Skyrim-utvidelsen heter Dawnguard

Og kommer til Xbox 360 i sommer.

Nylig fant en bruker skjulte referanser til den første nedlastbare ekspansjonen for rollespillet The Elder Scrolls: Skyrim, og nå har Bethesda kommet med en svært kortfattet annonsering av pakken. Den heter Dawnguard, og kommer til Xbox 360 i sommer. PC og PS3 får pakken én måned etter Xbox 360, takket være en eksklusivitetsavtale mellom Bethesda og Microsoft.

Hva er galt med øynene dine?

Dette er faktisk all den informasjonen vi har fått, men Bethesda lover å dele mer når spillmessen E3 går av stabelen i juni.

Vi har allerede mistanke om at pakken kommer til å involvere snøalver, en snøalvprins, nye animasjoner for vampyrer og en ny type skytevåpen, nemlig armbrøst. Ifølge Elder Scrolls Wikia var snøalvene en nå utdødd rase som bodde i Skyrim. Da de første menneskene immigrerte fra nord ble det etter hvert konflikt mellom snøalvene og dem. Alvene tapte og ble så godt som utryddet.

Navnet Dawnguard kan også indikere at handlingen kommer til å foregå i nærheten av Dawnstar, en liten landsby helt nord i provinsen Skyrim. Dawnstar og området rundt ble ikke brukt særlig mye i kampanjene i hovedspillet.

Bethesdas teaser-bilde for ekspansjonen viser forøvrig at det foregår noe muffens med øynene til hovedpersonen. Hva kan det bety?

Les også: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim

Siste fra forsiden