Devil's Third fra Ninja Gaiden-skaper

Skyteglede?

Itagakis neste spill er avduket.

I forrige uke fortalte spillskaper Tomonobu Itagaki at han og Valhalla Games Studio skulle vise fram deres nye prosjekt i anledning E3. Spillet har nå blitt offisielt kunngjort gjennom en filmsnutt, og ikke overraskende vanker det heftig action fra Itagaki og kompani.

Sverd og pistoler

Spillets tittel er Devil's Third og er i likhet med Itagakis tidligere prosjekt Ninja Gaiden et actionspill i tredjeperson. Klippet viser både en sverdsvingende jente som hogger seg gjennom soldater og en mann med et digert arsenal av skytevåpen som plaffer dem ned. Det hele er ispedd en del akrobatikk og brutal nærkamp.

Filmen avslører også at det er THQ som skal utgi spillet, og at det kommer til både Xbox 360 og PlayStation 3. Det blir Itagakis første spill på Sonys maskinvare.

Eurogamer har snakket med Itagaki og Danny Bilson fra THQ, og de to har avslørt et par ekstra detaljer om Devil's Third som ikke er inkludert i traileren. Itagaki forteller at selv om det har overfladiske likhetstrek med spill som Ninja Gaiden og Devil May Cry, er det mer som et skytespill med bedre nærkamp enn andre spill i samme sjanger.

Vi loves en episk og omfattende historie som verken Itagaki eller Bilson vil si noe om foreløpig. De er også vage på om spillet er lineært eller åpent, men det de kan love er at det vanker flerspiller. Detaljene om denne vil de dessverre ikke snakke om.

Devil's Third er fortsatt et godt stykke unna, og selv om noen dato ikke er satt regner Bilson med at det vil ta rundt to år før det dukker opp på markedet.

Siste fra forsiden