Skyward Sword blir enormt

Du må sette av en drøy arbeidsuke til Link og Zelda.

Om en måneds tid blir det et nytt gjensyn med den spissørede, grønnkledde helten Link. Og skal vi tro de første rapportene som har dukket opp, blir det et langt gjensyn.

Ifølge det offisielle Nintendo-magasinet (via CVG) kan vi nemlig vente oss å bruke rundt 35 timer bare på selve hovedoppdraget.

Undulatene i Hyrule er ikke som andre undulater.

Dersom du er av typen som må utføre alle sideoppdrag du får, kan du derimot se frem til nærmere 70 timer spilltid. Da må du samle alle insekter, oppgradere alle våpen og antakelig snu hver stein i spillverdenen.

Høyrehånd eller ingenting

Tidligere meldte IGN at man ville kunne velge hvilken hånd man ville spille med i Skyward Sword. Det valget skulle man etter sigende gjøre i begynnelsen av spillet.

Dette viser seg nå å være feil. Ifølge Kotaku har Nintendo benektet at en slik mulighet eksisterer. Skyward Sword benytter seg av den mer bevegelsesfølsomme og nøyaktige Motion Plus-kontrolleren, og hvordan dette vil slå ut for venstrehendte gjenstår å se når vi får leke med spillet om en drøy måneds tid.

Introduksjonsfilmen til det etterlengtede spillet har allerede funnet veien ut på nett. Dersom du er nysgjerrig, kan du se den nedenfor her.

The Legend of Zelda: Skyward Sword lanseres 18. november

Les også: Skyward Sword går tilbake til begynnelsen

Siste fra forsiden