Slåss fra hesteryggen i Skyrim

Ny PC-oppdatering åpner for kampmuligheter.

Under DICE 2012 tidligere i år viste Bethesdas Todd Howard frem en video som blottla hva The Elder Scrolls V: Skyrim-utviklerne hadde puslet med i ukene etter lanseringen av storspillet. Videoen viste alt fra gigantiske gjørmekrabber til høvet for å spille som en flyvende vampyr. Howard var likevel forsiktig med å love at videoens innhold ville dukke opp i spillet, men sa at han håpet at noen av tingene ville dukke opp i fremtidige oppdateringer.

Nå har Bethesda annonsert at rollespillets neste oppdatering vil åpne opp for muligheten til å felle fiender fra hesterygg, både med nærkamps- og langdistansevåpen. Oppdateringen vil i første omgang komme til PC, og det er for øyeblikket uklart når konsolleiere vil kunne hugge ned drager og bjørner fra sin trofaste ganger.

Snart kan du vise muskler fra hesterygg.

Dersom du klør i fingrene etter å holde tømmene og sverdet samtidig, er det mulig å laste ned en betatest av oppdateringen gjennom Steam allerede nå. Husk bare å ta en sikkerhetskopi av lagringsfilene først, siden filene som lagres under betatesten ikke kan åpnes i tidligere utgaver av spillet.

Utvidelsespakke på trappene

Dette er ikke første gang Bethesda oppdaterer The Elder Scrolls V: Skyrim med nytt innhold hentet fra denne videoen. For bare et par uker siden kunne Kinect-eiere smykke seg med muligheten til å rope ut de dramatiske drageropene i stua, noe som i lengden sikkert er frustrerende for eventuelle samboere og husdyr.

Det er heller ikke veldig lenge til Bethesda slipper nytt nedlastbart innhold til spillet i tilleggspakken Dawnguard. Vi håper å få se mer til pakken under årets E3 om knappe to uker, der vi stiller mannsterke med tre utsendte skribenter.

Les også: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim Les også: Skyrim-utvidelsen heter Dawnguard

Siste fra forsiden