Anmeldelse

Sled Storm 2

"Sled Storm 2" er det nyeste tilskuddet på EA BIG sin stamme. Dette er et spill i samme gate som SSX Tricky, nemlig ekstremsport med full fart og action så det holder. Spørsmålet blir om EA har klart å tilføye sjangeren noe og ikke bare velge konseptet? Har man klart å gjøre snøscooterkjøring morsomt?

Side 1
Side 2
Side 3

Uinteressant techno
Lyden følger også i samme bane som grafikken. Vi blir presentert en pinlig uinteressant techno som er så kjedelig at en heldigvis glemmer at den er der etter kort tids spilling. Hvorfor kunne man ikke godt for Tony Hawk stilen, nemlig å lisensiere en haug med kule artister. Hvis "Sled Storm 2" hadde vært gitt ut til XBOX kunne man lettere unnskyldt EA, siden en da bare kunne lagt inn sin egen favorittmusikk. Nå som man pent må lytte til EA sin tråkige techno blir det rimelig kjedelig. Snøscooterne lyder heller ikke særlig imponerende. En kan antageligvis ha det like morsomt om man velger å slå av lyden.

"Sled Storm 2" forsøker ikke å være realistisk, men satser heller på å være et fett racingspill spekket med action. Dette lykkes de med, uten å etterlate sjangeren med noen varige mèn. Kombinasjonen høy fart, boost og triks har vi sett før, og denne tittelen klarer å kombinere det hele til et svært så fornøyelig spill. Har du lyst på et spill som gir deg full fart uten særlig dybde kan jeg love det at du vil ha mange timer moro med "Sled Storm 2". Mer kunne man vel heller ikke forvente?

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden