Slik blir den første Shadow of the Tomb Raider-utvidelsen

Square har avduket slippdato og ferske detaljer.

Square Enix

Square Enix og Crystal Dynamics har avduket den første utvidelsen til Shadow of the Tomb Raider. The Forge – som den skal hete – kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 13. november.

Lara får det varmt i Shadow of the Tomb Raiders første utvidelse.
Square Enix

I The Forge tar spillere turen til nye, lavabefengte områder, for å avdekke hemmelighetene til «Kuwaq Yaku». Squares beskrivelse hinter også om at Lara vil oppdage detaljer knyttet til arven av en gammel venn, samtidig som hun må overkomme nye farer.

Det kommende eventyret kan oppleves enten alene eller sammen med en venn, og belønninger venter for alle som kommer seg helskinnet gjennom utvidelsen. Square lokker blant annet med en ny egenskap for Lara, et antrekk og en ny type våpen. Hvor omfattende utvidelsen er sier Square imidlertid ikke noe om.

Første av syv pakker

The Forge er gratis for sesongpasseiere, men kan også kjøpes separat. Utvidelsen er den første av syv månedlige pakker med nedlastbart innhold, som alle er inkludert i det nevnte sesongpasset.

Ifølge Square skal de øvrige utvidelsene blant annet inneholde flere «challenge tombs», samarbeidsopplevelser, ytterligere våpen og klær, nye moduser og sideoppdrag som utvider historien i Shadow of the Tomb Raider.

Vi savnet nyvinninger i Shadow of the Tomb Raider.
Les vår anmeldelse av Laras nyeste actioneventyr her »

Siste fra forsiden