Shadow of the Tomb Raider er på tilbud og fans som kjøpte spillet tidlig er svært misfornøyde

Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Bare en drøy måned etter lanseringen av Shadow of the Tomb Raider, er spillet tilgjengelig til kraftig redusert pris på Steam. Både standardutgaven og Deluxe Digital-utgaven koster akkurat nå kun to tredjedeler av vanlig pris, noe som har satt sinnene i kok blant fans som var tidlig ute med å kjøpe det.

Shadow of the Tomb Raider har fått en rekke negative brukeranmeldelser de siste dagene.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

– Nesten [200 kroner] billigere etter bare en måned. Tuller dere med meg? For en elendig ting å gjøre av utvikleren. Jeg kommer aldri igjen til å forhåndsbestille eller kjøpe et nytt Tomb Raider-spill til lansering. Faen ta dere, skriver én bruker på Steam, og han er ikke alene.

Siden Shadow of the Tomb Raider kom på tilbud i forrige uke har spillet mottatt nesten 500 negative brukeranmeldelser. Spillets totale rangering har sunket fra stort sett positiv til blandet, og den negative trenden viser foreløpig ingen tegn til å stoppe opp.

For øvrig var Shadow of the Tomb Raider også på tilbud for PlayStation 4 og Xbox One forrige uke, med 25% avslag på prisen.

– Ikke godt nok

Vår egen Andreas Bjørnbekk var ikke av dem som lot seg begeistre av Lara Crofts nyeste eventyr. I sin anmeldelse trakk han blant annet frem en mangel på nyvinninger og ordentlig spenning, og mente at spillet ble for likt sine forgjengerne.

– Det merkes så godt at jeg kjedet meg i store deler av spillet bare fordi jeg ble oppgitt over å ha spilt noe som like gjerne kunne vært en stor utvidelse til innslaget fra 2015. Det hjelper heller ikke at områdene er kjedeligere enn før, og at plottet og figurene drar fortellingen i forskjellige retninger, konkluderte han.

For spillere som likte opplevelsen lokker Square Enix snart med spillets første utvidelse. The Forge lanseres 13. november, med nye utfordringer, våpen og antrekk. Utvidelsen er den første av syv pakker som inkluderes i spillets sesongpass, som i skrivende stund også er på tilbud på Steam.

Les også vår analyse av Shadow of the Tomb Raiders PC-versjon »

Siste fra forsiden