Slik er Grand Theft Auto V-kartet

Det digre kartet er snappet ut av en spillguide.

Det er nå en knapp uke igjen til Grand Theft Auto V er tilgjengelig for allmuen. Derfor er det ikke så merkelig at flere og flere detaljer fra storutgivelsen kryper frem fra forskjellige kriker og kroker av Internett.

Nyeste tilskudd fra verdensveven er et høyoppløselig bilde av kartet som viser hvor stort spillområdet er. Her er både Los Santos County og Blain County avbildet.

Vi har valgt å legge kartet bak en lenke for de som ikke ønsker å få spolert geografioverraskelsen riktig enda:

Klikk her for se Grand Theft Auto V-kartet.

Kartet er angivelig en avbildning av Grand Theft Auto Vs strategiguide, og ble først lagt ut på nettforumet Reddit tirsdag.

Nye og gamle områder

Det kommende sandkassespillet tar spillerne tilbake til én av de tre områdene fra Grand Theft Auto: San Andreas – Los Santos. På kartet kan vi se flere kjente navn fra det eldre spillet, slik som Vinewood og Vespucci Beach. I tillegg får vi tumle rundt i nabofylket Blaine County. Noen nye områder er også plottet inn, slik som den omfangsrike innsjøen Alamo Sea midt i kartet. Helt i sør finner vi det tettpakkede urbane sentrumet, som ifølge kartet ikke kommer til å ta opp mer enn en fjerdedel av området.

Los Santos blir digert
Rockstar

Rockstar har tidligere fortalt at Grand Theft Auto Vs område er stort nok til å fylle Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: San Andreas og Read Dead Redemption sammenlagt. Skal vi tro en GTAForum-bruker som har sidestilt de eldre kartene med det nye kartet, kan det vise seg å være sant – de forrige spillene virker å gjøre opp om lag den samme landmassen som det kommende spillets .

Flere lekkasjer

Luftfartøy er jo kult det.

Los Santos-kartet er ikke det første som lekker ut av Grand Theft Auto V før slipp 17. september. For et par uker siden åpnet PlayStation 3-selskapet Sony for at spillere kunne forhåndsinstallere sandkassespillet. Enkelte kloke hoder greide dog å plukke ut lydfiler og musikkspor fra den nedlastede dataen, noe som også skal ha ført til at historiedetaljer har blitt røpt.

Grand Theft Auto V kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 den 17. september. På nåværende tidspunkt har ikke Rockstar noen offisielle planer om å gi spillet ut på PlayStation 4 og Xbox One, og en PC-utgave ligger heller ikke i de åpne kortene.

Les også: – Rockstar vil ansette PC-programmerer Les også: Grand Theft Auto Online blir et separat spill

Les også
Anmeldelse: Grand Theft Auto V

Siste fra forsiden