Podkast

Retro Crew - Sesong 6, episode 2

Slik er karrieren til grøsserkongen Shinji Mikami

Resident Evil-skaperens første spill var langt fra skumle.

The Evil Within
Bethesda

I årets første ordinære Retro Crew episode snakker vi om en av våre favoritt-spilldesignere, nemlig Shinji Mikami. I høst var han aktuell med The Evil Within, og nå i 2015 er han igjen aktuell med nyutgivelsen av det første Resident Evil.

Resident Evil 4.

Fra Disney til grøsserspill

Mikami er kanskje mest kjent for å ha skapt Resident Evil, og senere revolusjonert actiongrøssere med den helsprøe berg-og-dalbanen Resident Evil 4. Men visste du at han startet med å lage Disney-spill?

Aladdin og Goof Troop på Super Nintendo var faktisk blant grøsserkongens første utgivelser.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

I studio sitter Jostein Hakestad og Are Næss Fløgstad.

The Evil Within.

Vi minner også om at neste mandags episode av Retro Crew vil være en spillklubb-episode. Her er poenget at vi går sammen for å spille et retrospill, og så deler vi våre erfaringer i episoden. Dere kan også delta, ved å besøke spillklubbens nettsted.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew er et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Du kan blant annet treffe gjengen på Facebook. Her er de tre forrige episodene:

Vi starter vår nye spillklubb
Hva er det som gjør Final Fantasy VII så spesielt?
Hva er det egentlig som gjør en remake bra?

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden