Slik får du tilgang på Bloodborne-utvidelsens innhold

Sony slipper nye detaljer om The Old Hunters.

PlayStation Europe

Bloodborne-utvidelsen The Old Hunters lanseres denne uken, og i den forbindelse har Sony sluppet flere detaljer om marerittene som venter oss. På den offisielle PlayStation-bloggen avslørte produsent Masaaki Yamagiwa tre nye gjenstander spillere kan finne, i tillegg til hva man må gjøre for å få tilgang på det nye innholdet.

Veien til ekstrainnholdet

Å finne ekstrainnholdet du har betalt for kan være lettere sagt enn gjort.

Som så ofte i spillene fra utvikler From Software er det å finne ekstrainnholdet du har betalt for en utfordring i seg selv. Utvidelsens nye områder er kun tilgjengelige for spillere som har kommet forbi et visst punkt, og da bare ved å utføre følgende steg:

  1. Vinn sjefskampen i Cathedral Ward og undersøk alteret du finner i rommet for å endre tiden i spillet til natt.
  2. Gå til Hunter’s Dream og motta «Eye of a Blood-Drunk Hunter» fra en budbringer.
  3. Dra til Oedon Chapel og forlat det via utgangen på venstre hånd for å komme til torget.
  4. Still deg på høyre side av torget for å utløse en hendelse. Dette vil føre deg til det nye området The Hunter’s Nightmare.

Ved å tenne lampen i det nye området kan spillere reise dit direkte fra Hunter’s Dream, og deretter kan jakten på nye beist, figurer og våpen begynne.

Ved å bruke en spesiell rune kan spillere forvandles til grusomme beist.

I tillegg til gjenstandene vi fikk se glimt av i The Old Hunters-traileren kunne Yamagiwa lokke med en blodtørstig klubbe, et gatlingvåpen og en rune som forvandler spilleren til et beist.

Ny klan

Forberedelsene for den nye utvidelsen begynte allerede forrige uke med en gratis oppdatering til spillet. Denne introduserte den nye klanen The League, som oppfordrer spillere til å samarbeide med hverandre for å beseire Yharnams mer fryktinngytende beist.

Alle som melder seg inn i klanen får tilgang på et nytt våpen samt muligheten til å tilkalle datastyrte medhjelpere til spillets sjefskamper. Ved å hjelpe andre spillere kan klanens medlemmer samle poeng og konkurrere med hverandre om å trone The Leagues ledertavle.

Bloodborne: The Old Hunters lanseres 24. november og krever at du allerede eier originalspillet.

Vi har prøvd det neste spillet fra From Software.
– Dark Souls III har alt som skal til for å bli det beste i serien »

Siste fra forsiden