Sniktitt

Slik har du aldri sett logoen vår

Vi fikk over 60 kreative bidrag. Her er vinnerne!

Vi har hatt mange konkurranser på Gamer.no gjennom tiden. De aller fleste av dem baseres på at leseren svarer riktig på noen spørsmål for å være med i trekningen om en premie.

Men det er først når vi oppfordrer til kreativitet at det virkelig blir interessant. Det så vi da vi ba om deres beste spillhistorier eller de morsomste spilløyeblikkene.

Forrige uke prøvde vi oss igjen, og ville belønne de som kunne gjenskape G-en i logoen vår på den mest kreative måten. Reglene var enke: Alt er lov, bortsett fra å bruke et tegneprogram.

Nå har vi kikket gjennom over 60 svært kunstneriske bidrag, og funnet tre klare vinnere. Se og nyt:

Førsteplass

Den soleklare førsteplassen går til Amilcar dos Santos, som har sendt inn bildet vi bruker i toppen av denne saken. Han viser hvor viktig Gamer.no er for han på morgenkvisten. Det varmer hjertene til en hel redaksjon å se denne type dedikasjon. Han vinner dermed fem valgfrie spill fra Elkjøp, StarCraft II: Collector's Edition og en StarCraft II-t-skjorte!

Andreplass

Her finner vi et søtt bidrag fra Erik-Anant S. Narayan. Han har virkelig skjønt oppgaven, og formet logoen vår ut av et blad på ei eik. Vi håper treet synes det var greit, for dette var vakkert! Erik-Anant vinner fire valgfrie spill fra Elkjøp, en vanlig utgave av StarCraft II og en StarCraft II-t-skjorte.

Tredjeplass

Den siste vinneren er Peter Hertel. Han har laget en fysisk kopi av logoen på en 3D-printer. Deretter installerte han LED-lys og magneter. Kanskje kan den henges på kjøleskapet eller fungere som nattlampe? Vi ble imponert, i alle fall. Peter får tre valgfrie spill fra Elkjøp, en vanlig utgave av StarCraft II og en StarCraft II-t-skjorte.

Les også
Sniktitt:

Gratulerer alle tre! Det kom altså inn over 60 bidrag, og her har vi plukket ut noen som vi syns fortjener oppmerksomhet, selv om de ikke nådde helt opp:

Adrian Mørk:

Anders Andersen:

Andre Alvestad:

Andre Lofskrantz:

Bjørn Gjersvik:

Daniel Taranger:

Emil Andersen:

Frank Agnedal:

Hans Ole Hanssen:

Hans-Olav Kalleberg:

Kim Martinussen:

Kristoffer Haveråen:

Kristoffer Hesselberg:

Ole Buseth:

Orjan Solheim:

Petter Kidalgo:

Rasmus Telle:

Ruben Helle:

Sindre Wirkola:

Thomas Asplund:

Xianghe Kong:

Chris Saurdal:

Jørgen Wallin:

Peder Throup:

Takk for alle bidrag! Følg med fremover, det kan bli flere konkurranser av denne typen hos oss!

Siste fra forsiden