Slik melder du deg på Diablo III-betaen

Snart kan du få prøve storspillet.

Som et av de største, dyreste og mest omfattende spillprosjektene der ute, har Diablo III opparbeidet seg en solid fanskare lenge før utgivelse. Det gikk rykter om en betaversjon av spillet i sommer, men den faktiske påmeldingen har latt vente på seg..

Betapåmeldingen til storspillet har endelig åpnet, om enn via en noe kronglete prosess. Heldigvis for dere har vi satt oss inn i den, slik den forklares i spillets offisielle blogg.

NB! Du må ha et Blizzard-spill tilknyttet din konto for å være aktuell som betatester.

Sånn melder du deg på:

Følger du disse stegene til punkt og prikke har du automatisk meldt deg opp for spillets betaversjon, og sendt inn opplysninger om maskinvaren din til Blizzard. Alle er ikke garantert plass, og i tillegg til ren flaks vil de forsøke å plukke ut deltakere med ulike maskiner. Dette fordi de ønsker å se hvordan spillet kjører på ulike oppsett.

Frister dette?

Skulle du være heldig nok til å få en plass, vil du motta en epost med informasjon om hvordan du laster ned og prøver Diablo III. Det er fortsatt ikke kjent når betaen starter.

Diablo III har ingen offisiell utgivelsesdato enda, men Blizzard forsøker å utgi spillet i år. I kjent stil vil de likevel ikke love noe, og de insisterer på at det kommer når det er ferdig.

Tusen takk til vår trofaste leser Halvor Hølmebakk Mangseth for tipset.

Les også: Vår siste sniktitt på actionrollespillet
Les også: Åpne lommeboka for Diablo III

Siste fra forsiden