Slik så det ut da PlanetSide stengte serverne for godt

En verden går under.

I over 13 år har det massive skytespillet PlanetSide holdt serverne åpne, men nå er det slutt. De som logget på klokken 01:00 natt til lørdag kunne bivåne spillets siste dramatiske minutter – vi andre kan se den apokalyptiske enden i videoen øverst, takket være YouTube-brukeren og MMORPG.com-skribenten Steven Messner.

Gode, gamle PlanetSide.
Verant Interactive

Som du kan se ble spillområdene bombardert av et meteorregn, før alle spillere til slutt mistet tilkoblingen til serveren.

Meteorregnet har blitt brukt noen ganger før i spillets historie – antageligvis mest kjent under The Bending-hendelsen, da en planet endte opp med å bli sprengt i store, fremdeles spillbare biter.

Fartstid på 13 år

PlanetSide ble lansert til Windows 23. mai 2003. Den gang kostet det massive skytespillet penger, men det ble gratis å spille for et par år siden. Spillet er et massivt flerspillerskytespill, der man kjemper om enorme landområder. Alt foregår i en fjern fremtid – noe som gjør at spillere kan bruke en mengde futuristiske våpen og kjøretøyer.

For anledningen har vi gravd opp den gamle anmeldelsen vår fra 2003. Da omtalte vår anmelder spillet som «Battlefield 1942 på høy-oktan», og klistret en 9-er på spillet.

Noen nedstenginger er mindre populære enn andre.
Blizzard stengte populære spillerstyrte «vanilla»-servere i World of Warcraft »

Siste fra forsiden