Slik ser den nye Atari-konsollen ut

Nye bilder viser Ataribox i full figur.

Bilder av Ataribox har endelig dukket opp.
Reddit

Forrige måned kunne vi rapportere at Atari, i en ganske overraskende vending, hadde en ny spillkonsoll på gang kalt Ataribox. Det eneste vi fikk sett av konsollen var en kort teaser-video, men som blant andre Kotaku melder, har det nå dukket opp bilder som viser maskinen i langt større detalj.

De nye bildene ble sendt ut i en e-post til brukere som har skrevet seg opp på e-postlisten i forbindelse med kunngjøringen av den nye maskinen. Bildene har blant annet blitt lagt ut på nettstedet Reddit.

Boksen kommer i to forskjellige utgaver.
Reddit

Gammelt, men nytt design

Som ventet blir Ataribox, som bildene tydelig viser, tungt inspirert av de gamle Atari-konsollene når det gjelder design, først og fremst i form av tre-detaljene som pryder konsollen. Den har imidlertid en rundere og langt mer moderne utforming.

Maskinevaredetaljene er ennå ikke blitt offentliggjort, men Atari kunne i det minste dele noen opplysninger i e-posten som nylig ble sendt ut. Konsollen får HDMI-port, fire USB-porter og SD-kortleser. De mest interessante opplysningene uteblir altså ennå.

Atari skriver videre at boksen kommer med et frontpanel av enten tre eller glass, avhengig av hvilken utgave man skal ha. Den kommer nemlig i to versjoner, hvorav den ene versjonen blir en tre-utgave og den andre blir en utgave i fargene sort og rød.

Ellers er det uvisst hvordan man skal spille spill på maskinen, eller hvorvidt den vil få spill innebygget. Pris og tilgjengelighet er heller ikke kjent, men ifølge Atari vil det komme flere detaljer ganske snart. Inntil videre kan det nok være lurt å følge med på hjemmesiden.

Nintendo skal «gjenopplive» en annen gammel konsoll:
Mini-SNES skal lages i mange eksemplarer »

Siste fra forsiden