Slik ser det ut når Battlefield-utvikleren sikter mot stjernene

Her er den nyeste Star Wars: Battlefront-traileren og alt vi vet om spillet.

Electronic Arts

Opptakten til nye Star Wars-eventyr herjer internett i disse dager, og når vi ikke lar oss forføre av J.J. Abrams’ kommende film – nummer syv i serien – byr like så godt svenskene i DICE opp til stjernekrig. Stjernekrig av det de selv omtaler som galaktiske proposjoner faktisk.

Fredag kveld kunne nemlig Battlefield-utviklerne endelig vise fram levende bilder fra det kommende Star War: Battlefront, og i traileren (som du kan se i sin helhet under) skorter det ikke på ikoniske elementer. Det hele begynner pent og rolig i en utenomjordisk skog, før laserskudd, dødsroboter og stormtroopere strømmer ut av treverket, hele tiden støttet opp av meget gjenkjennbar musikk.

Hvor mye av traileren som er hentet fra den faktiske spillmotoren vet man selvfølgelig aldri, men en av utviklerne i DICE var snar nok til å kommentere følgende på Twitter:

Spill som Darth Vader

Uavhengig av hvordan spillet ser ut, vi vet nå også langt mer om hva Star Wars: Battlefront faktisk vil bestå av. Spillet kommer først og fremst ikke til å inneholde en egen enspillerdel, men vil i stedet fokusere på digre basketak mellom opptil 40 spillere på tvers av en rekke kjente steder fra Star Wars-universet. Dette forteller DICE-veteran Patrick Bach i et intervju med Eurogamer.

Fremtiden er sær.

Man skal likevel få lov til å samarbeide med en kamerat på samme skjerm, både over internett, men også på tvers av spesialtilpassede oppdrag. De mest markante slagmarkene man får leke seg på er Hoth, Tatooine og Endor, mens både Boba Fett og Darth Vader står på listen over figurer man kan spille som.

TIE-Fighter og X-Wing er blant kjøretøyene man får leke med.

– Du kan bære en lyssabel; du kan kvele rebelske fiender med Kraften, og hvis du spiller bra nok, kan du lede laget ditt til seier, forteller Niklas Fegraeus om hvordan det er å spille som den mørken sjefen.

Vi får også vite at man når som helst kan bytte mellom første- og tredjepersons synsvinkel, samt fly flere av seriens særegne fartøy, deriblant X-Wing, TIE-Fighter og Milennium Falcon.

Star Wars Battlefront har planlagt lansering 19. november. Da kommer det til Xbox One, PlayStation 4 og Windows.

Verdt å merke seg:
Star Wars: Battlefront kommer først på Xbox One »

Star Wars: Battlefront.
Les også
Anmeldelse: Star Wars Battlefront

Siste fra forsiden