Slik ser Mass Effect 3 ut

Vi har fått tak i rykende ferske bilder av gigantutgivelsen.

Det skorter ikke på science fiction-utgivelser på det omfattende spillmarkedet. Få har likevel oppnådd den samme suksessen som actionrollespillserien Mass Effect. Kanadiske BioWare er kjent som en av bransjens fremste utviklere av rollespill, og da romeposet debuterte i 2007 så bekreftet de på mange måter at de ikke har glemt gamle takter.

Vår rollespill-aficonado Mikael Harstad Groven anmeldte de to første spillene i trilogien, og dommen falt på superkarakteren 9 i begge tilfeller. Der hvor han kalte det første for tidenes beste science fiction-spill så dristet han seg til å påstå at «Mass Effect 2 er en opplevelse du bare oppleve på egenhånd

Dere lesere ser ikke ut til å være særlig uenige i det, der dere løftet det helt opp til førsteplass på vår omfattende kåring av tiårets beste spill.

Det er altså ingen overdrivelse å kalle Mass Effect 3 en av årets aller største utgivelser. Nå er dette et år som byr på oppfølgere til noen av de største spillseriene på markedet, og det underbygger vel hvor stor sci-fi-serien har blitt. Forventningene er særlig høye ettersom det kommende spillet skal avslutte den opprinnelige trilogien. Dermed endres kulissene til Jorda, som skal være under angrep av romvesner med uedle hensikter.

Via det russiske spillnettstedet Igromania har vi nå fått tilgang til noen lekre bilder av storspillet. De kan du se under. Mass Effect 3 utgis for øvrig i løpet av fjerde kvartal, til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Siste fra forsiden