Slik setter du opp PlayStation 4 Pro for å få fullt utbytte

Sony gjør litt folkeopplysning om den nye konsollen.

Dersom du er litt grønn på det tekniske, kan du dra nytte av en enkel instruksjonsvideo for oppsett av PlayStation 4 Pro. Sonys oppgraderte konsoll krever nemlig litt «know-how» for å få alt på riktig spor. Videoen ser du over.

Videoen viser hvordan du bruker konsollen for å være sikker på at du drar nytte av HDR og 4K-mulighetene, og peker blant annet på hvilke menyer du kan bruke for å finne innstillinger og informasjon om oppsettet ditt.

Skal du ha PlayStation 4 Pro?

Torsdag 10. november slippes PlayStation 4 Pro verden over. Konsollen – som egentlig bare er en litt mer robust PlayStation 4 – skal by på det lille ekstra for konsollspillere. Alle spill som slippes fremover skal ha to moduser: en for den vanlige konsollen, og en som drar nytte av de ekstra mulighetene PlayStation 4 Pro gir. Muligheter som 4K-oppløsning (stort sett oppskalert) og HDR-belysning.

Vi har hatt litt tid med konsollen allerede, og førsteinntrykket lover bra. Når det er sagt, bør du helst ha en sterk TV for å dra nytte av den dyrere konsollen.

– Har man dette, vil nok PlayStation 4 Pro helt klart være verdt den ekstra tusenlappen den koster, kontra den nye PlayStation 4 Slim-utgaven, men ellers er jeg usikker på hvor stort utbytte man vil få av den nye, oppgraderte konsollen, skrev Espen Jansen i sitt førsteinntrykk.

Vi har også hatt en god tid med PlayStation VR.
PlayStation VR har det meste, og det imponerer »

Siste fra forsiden