Slippdato for nytt Ratchet & Clank

Nå kan du sette et digert, rødt kryss i kalenderen.

Til høsten for vi en helt nytt Ratchet & Clank, selvsagt eksklusivt til PlayStation 3. Spillet har undertittelen All 4 One, og har nå fått slippdato.

Ifølge den europeiske PlayStation-bloggen dukker nemlig All 4 One opp i europeiske butikker 19. oktober.

Fargerikt.

Dette er det fjerde PlayStation 3-spillet i den populære serien om den kattelignende figuren Ratchet og hans medsammensvorne superrobot Clank. Denne gangen har omstendighetene gjort det til at tidligere fiender, nærmere bestemt Captain Qwark og Dr. Nefarius, blir nødt til å samarbeide med våre trofaste følgesvenner om å komme seg ut av en lei knipe.

Vi kikket på spillet for noen måneder siden, og dette kan bli en minneverdig samarbeidsopplevelse om utvikler Insomiac Games gjør tingene sine riktig.

– Ratchet og Clanks verden er både fargerik og godt designet, og det nivået jeg spilte var en opplevelse. Slik spillet fremstår i sniktittversjonen vil jeg si at jeg føler en slags morbid blandingsvibbe mellom Super Mario Galaxy-spillene og det kommende Diablo III, med lekne og intrikate oppgaver smeltet sammen med og konstruert for samarbeid, skrev Marius Jentoftsen i sin sniktitt.

Da er det med andre ord bare å glede seg.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden