The Last of Us II

Slippdatoen til The Last of Us Part II har trolig lekket

Dukket opp hos europeisk spillbutikk.

Sony

Det er stund siden sist vi fikk servert ny informasjon om The Last of Us Part II siden Sony ikke deltok på E3-messen i år, men nå kan det se ut til at en av de aller viktigste opplysningene har funnet veien til offentligheten gjennom uoffisielle kanaler.

Som blant andre VG247 rapporterer har slippdatoen til spillet tilsynelatende blitt lekket. Om man klikker seg inn på The Last of Us II hos den sveitsiske spillbutikken Softridge kan man nemlig lese at spillet blir tilgjengelig den 28. februar.

Datoen samsvarer med tidspunktet som ble antydet i juni, da en av skuespillerne fra spillet i et intervju tilsynelatende var i ferd med å svare februar på spørsmål om når spillet ville komme ut.

Mange forbedringer

Sony

The Last of Us Part II ble først kunngjort til PlayStation 4 helt tilbake i 2016 og skal by på mange spillmekaniske forbedringer fra det første spillet.

Blant nyhetene er at Ellie nå både kan hoppe, krype og foreta unnvikende manøvre i kamp, og i tillegg skal fiendene nå være langt mer intelligente enn tidligere ved at de kan orientere seg mye bedre i omgivelsene og kommunisere med hverandre.

«Crafting»-systemet har fått flere forbedringer, som blant annet innebærer at man nå kan lage sin egen ammunisjon, og det finnes nå også flere forskjellige typer ammunisjon – for eksempel eksplosive piler.

Animasjonene skal være mye mer realistiske, og alle overganger er helt sømløse denne gangen. Områdene man utforsker er vesentlig større denne gangen, som gir flere strategiske muligheter og valg.

Les også: The Last of Us Part II gir deg en kompanjong med på turen »

Siste fra forsiden