Slipper inn forhåndsbestillere først

Star Wars: The Old Republic skal få en myk start.

For kort tid siden ble lanseringsdatoen for det etterlengtede MMO-spillet spikret opp på tavla. 22. desember er dagen jedier og sither kan barke sammen i en galakse langt, langt vekk.

Men for noen jedier kommer jula enda tidligere i år. De som har forhåndsbestilt Star Wars: The Old Republic vil nemlig få tilgang til spillet før alle andre. Det er snakk om at forhåndsbestillere får en kode som må innløses for at spillerne skal kunne laste ned spillklienten.

Cake or death?

Hvor lang tid i forveien det er snakk om, vites ikke. Ifølge en Bioware-representant i det offisielle Star Wars: The Old Republic-forumet er det avhengig av flere faktorer, som antall forhåndsbestillinger og hvordan de ligger an med testing av spillet.

Det er allikevel ikke snakk om full tilgang umiddelbart for alle som har forhåndsbestilt spillet. Spillerne vil bli sluppet inn i puljer, slik at man får en smidig opparbeidelse av befolkningen på serverne.

Dette er helt i tråd med utgiver EAs tidligere uttalelser om å begrense tilgangen til spillet den første tiden, i frykt for at serverne skal overbelastes dersom man tillater fri tilgang for alle umiddelbart.

Les også: – Star Wars: The Old Republic blir det siste store MMO-et med månedsavgift Les også: Slik blir jedi-kampene

Siste fra forsiden