Smash Bros, Mario Kart og 3D-Mario på vei til Wii U

Store titler står på rekke og rad for Nintendos stasjonære.

Onsdag ettermiddag holdt Nintendo nok en gang en av sine velkjente Nintendo Direct-konferanser, hvor det japanske selskapet ved ujevne mellomrom avslører nye titler og viser fram Nintendo-relaterte spill. Denne gangen hadde Nintendo uvanlig mange nyheter på lager, og de kom i alle tenkelige størrelser.

Ved siden av avsløringer om et Yoshi-spill til Wii U og lovnader om en HD-utgave av The Legend of Zelda: Wind Waker kunne Nintendo-president Satoru Iwata også kunngjøre at det neste kapittelet i Smash Bros-serien vil vises frem på årets E3. Iwata understreket samtidig at produksjonen av det ettertraktede slåssespillet, som skal lanseres for både Wii U og Nintendo 3DS, er «på god vei» hos Namco Bandai.

Under den selvsamme pressekonferansen kunne Iwata også fortelle oss at et nytt tredimensjonalt Mario-spill er under produksjon til Wii U. Det er Nintendo-studioet EAD Tokyo som står bak, og med tidligere erfaring fra Super Mario Galaxy-spillene, så vel som Super Mario 3D Land kommer vel ikke akkurat dette som noen overraskelse.

Det som derimot overrasket noen og enhver var avsløringen av et nytt Mario Kart-spill til Nintendos stasjonære konsoll. Lite annet ble sagt om denne tittelen, men vi kan forvente å se mer under årets E3-arrangement som avholdes i Los Angeles i perioden 11. til 13. juni. Her vil forøvrig både Mario Kart og det nylig annonserte Mario-spillet dukke opp med spillbare demonstrasjoner.

Les også: Xenoblade-studioet med nytt Wii U-spel Les også: Virtual Console kjem til Wii-U

Siste fra forsiden