Et knippe ferske demoer

Småutgivelser på nettet

Her er noen interessante spilldemoer som har dukket opp i løpet av de siste dagene.

I slutten av forrige uke dukket det opp noen demoer av mindre PC-utgivelser. Vi har samlet dem i en artikkel, for å gjøre det lettere å finne dem.

Age of Booty

Først ut er demoen av Age of Booty, et brettspillinspirert sanntidsstrategispill der du spiller pirat. Dette spillet startet tilværelsen som en aprilspøk hos Bungie (hvor det het Pimps at Sea), og har nå endelig kommet til PC etter å ha vært tilgjengelig på konsoll en stund.

The Maw

The Maw er et plattform/hjernetrimspill der du spiller romvesenet Frank. Han har krasjlandet på en eksotisk planet, og det eneste han har som selskap er Maw, et svært sultent uhyre. Nå må Frank utnytte seg av Maws fantastiske spiseegenskaper for å overleve. Maw både vokser og forandrer seg basert på det han spiser, og en variert diett gir varierte egenskaper.

Evochron Legends

Liker du romskipspill med stor frihet, kan Evochron Legends utvilsomt være verd et forsøk. Her får du mulighet til alt fra å drive handel til interplanetarisk racing, og tilhengere av klassiske Frontier: Elite II kan glede seg over at spillet lar deg sømløst fly fra et solsystem til et annet, og så fly ned og utforske en planets overflate. Utviklerne har nå lansert en ny og oppdatert demo av spillet.

The Legend of Crystal Valley

Pek-og-klikk-eventyrspillet The Legend of Crystal Valley gir deg rollen som en ung jente på jakt etter sin forsvunne far. Letingen tar deg med til en magisk og fargerik verden, der du treffer en haug av merkelige personer og må løse massevis av nøtter og gåter.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden