Atari-klassikere til GOG

Snadder i vente

Master of Orion og Outcast er blant klassikerne som snart lanseres på Good Old Games.

Februar var Activision-månedGood Old Games, og nå ser det ut som april blir Atari-måned. Den populære nettbutikken har nemlig inngått en avtale som sikrer dem tilgang på flere av spillperlene i Ataris skattekiste, som også inneholder en rekke spill fra nå nedlagte MicroProse.

Syberia ble relansert i dag.

Good Old Games vil ikke ut med nøyaktig hvilke spill de har fått digitale distribusjonsrettigheter til, men røper såpass at utvalget inkluderer det Civilization-aktige strategispillet Master of Magic, romstrategispillet Master of Orion og det unike actioneventyret Outcast.

Dette er imidlertid ikke den eneste avtalen Good Old Games har kunngjort i dag. De har også fått en avtale med Anuman Interactive, som eier Microids. Dette vil si at eventyrspillene i Syberia-serien (inkludert Amerzone) kommer til distribusjonskanalen, og Syberia har allerede blitt lansert.

Good Old Games selger nedlastbare spill uten noen form for kopibeskyttelse. Fokuset er på eldre utgivelser, og utvalget inkluderer klassiske serier som Gabriel Knight, Tex Murphy, Fallout og Freespace. Denne uken dukket også den morsomme Gobliiins-trilogien opp på tjenesten.

Siste fra forsiden