Snart blir Civilization VI mye større

Se traileren til den nye, store utvidelsen Rise and Fall.

På den offisielle Civilization-hjemmesiden er en ny og svær utvidelse til Civilization VI nå kunngjort. Den heter Rise and Fall og skal lanseres den 8. februar neste år. En trailer kan du se øverst i artikkelen.

Rise and Fall vil by på mange nyheter, deriblant muligheten til å oppleve to nye æraer, Dark Ages og Golden Ages, som vil gi spillerne en rekke nye strategiske muligheter og utfordringer.

Nytt lojalitets- og guvernørsystem

2K Games

I tillegg byr utvidelsen på et nytt lojalitetssystem som kan påvirke maktbalansen i spillet på ulike måter, for eksempel ved at man kan få kontroll over hele byer selv uten en militærstyrke om man har nok lojalitet blant innbyggerne.

Ellers kommer Rise and Fall med et nytt guvernør-system som gir denne rollen større betydning. Med den nye utvidelsen vil man utøve større direkte innflytelse på utviklingen av byene ved å sende en guvernør til den aktuelle byen. Guvernørene har bestemte egenskaper og kan brukes til å spesialisere byene.

Utvidelsen gir også spillet flere nyanser i alliansesystemet og flere historieelementer, blant annet. Alle detaljene om hva Rise and Fall inneholder finner du altså på hjemmesiden.

Civilization VI ble lansert i oktober i fjor, og har dermed vært på markedet temmelig nøyaktig ett år. Spillet ble generelt godt mottatt, og vår egen anmelder tildelte spillet 8 av 10 poeng. Det har for øvrig også kommet diverse andre utvidelser til spillet som blant annet har tilført nye fraksjoner.

Mer interessert i actionspill? Nå gir Bungie deg en gratisprøve på Destiny 2 »

Siste fra forsiden