Snart blir det lett å arrangere Battlefield 3-kamper

DICE annonserer ny modus for organiserte spillere.

Torsdag denne uken annonserte den offisielle Battlefield 3-bloggen at det populære skytespillet får et nytt kamparrangeringsverktøy. Verktøyet skal gjøre det lettere for å sette opp og koordinere kamper med venner og troppmedlemmer på både PC, Xbox 360 og PlayStation 3. For å få tilgang til verktøyet må brukeren være eier av en dedikert server.

Verktøyet lar servereieren sette opp kampnavn, starttid, spillmodus og kartrotasjon. Etter dette kan man sette regler i detalj. For eksempel kan man skru av helseregenerasjon, 3D spotting eller drapsskamera om man ønsker det. Resultatet av slagene vises selvfølgelig i Battlelog, der spillerne kan grave seg ned i detaljert informasjon om kampen.

Verktøyet byr på en rekke valgmuligheter.

Dersom det skulle friste å leie en dedikert server nå, kan du ta turen innom Multigamer.no. Nettsiden er den eneste norske aktøren som tilbyr autoriserte offisielle servere, og kan friste med lav ping på lynraske fiberlinjer og kraftig maskinvare.

DICE lover at de skal komme med mer informasjon om verktøyet snart, samt en endelig slippdato.

Leter du etter noen å spille med?

Mens du venter på at DICE skal slippe verktøyet, kan du prøve ut vår spillromtjeneste. Tjenesten lar deg finne opp til 32 motstandere lekende lett på tvers av plattformer ved å opprette et eget spillrom. Du velger selv hvilket spill du ønsker å spille, og hva du ønsker å gjøre. Trenger du for eksempel hjelp til å fullføre et samarbeidsoppdrag, er det bare å spesifisere det i spillrommet.

Du kan sette kampstarten framover i tid, slik at folk kan melde interesse og møtes til et bestemt tidspunkt. For eksempel kan du arrangere at spilløkten starter lørdag klokken 19:00 allerede nå, og så komme tilbake til rommet når det er på tide å starte spillet. Vi tilbyr også en egen Mumble-server (mumble.gamer.no:64738) for stemmekommunikasjon mellom spillerne, dersom man skulle ha behov for det.

Les også: Sniktitt: Battlefield 3: Close Quarters Les også: Anmeldelse: Battlefield 3

Siste fra forsiden