Snart får du mulighet til å teste Fallout 76

Bethesda har kunngjort betaen.

Bethesda

Fallout 76 skal som kjent lanseres i november, men som seg hør og bør vil man få anledning til å teste spillet før den tid. På det offisielle Bethesda-forumet har utgiveren nå formelt kunngjort Fallout 76-betaen.

Betaen vil starte i oktober måned, men har ennå ikke fått en mer konkret dato. Det er verdt å merke seg at denne spesifikke betaen kun vil bli tilgjengelig for folk som har forhåndsbestilt spillet.

Bethesda

Vil vokse frem mot lanseringen

Bethesda skriver på forumet at betaen vil vokse i omfang frem mot lanseringen av spillet, som betyr at kun en mindre gruppe vil velges ut til testingen i første omgang. Studioet understreker imidlertid at alle som har forhåndsbestilt omsider vil få tilgang.

Det er for ordens skyld Xbox One-eiere som får tilgang til betaen først, og PC- og PlayStation 4-versjonene vil deretter følge etter på et noe senere tidspunkt. De spesifikke datoene for de ulike plattformene foreligger altså ennå ikke.

Fallout 76 vil skille seg markant fra de øvrige Fallout-spillene på den måten at spillet blir en ren flerspillertittel hvor spillere vil møte hverandre til enten kamp eller samarbeid. Spillets kart vil bli mye større enn Fallout 4-kartet og vil blant annet by på basebygging som et sentralt element.

Les også: I Fallout 76 vil du kun møte andre spillere »

Siste fra forsiden