Fallout 76

Snart får du sjansen til å teste den store Fallout 76-utvidelsen Wasterlanders

Bethesda inviterer de ivrigste spillerne til tidlig testing.

Bethesda Game Studios

Fallout 76 har som kjent vært belemret med mange ankepunkter, men i et forsøk på å reparere spillets image kunngjorde Bethesda en stor utvidelse på den siste E3-messen – kalt Wastelanders.

Nå har Bethesda kunngjort at Wastelanders får en egen, privat testserver hvor spillere skal inviteres til å teste ut den omfattende utvidelsen på PC-plattformen.

Invitasjonene blir sendt ut fra 17. januar, og det vil kun være et begrenset antall spillere som vil motta invitasjonene – nærmere bestemt noen få hundre. Bethesda skriver at de ønsker seg de mest aktive og erfarne spillerne i første omgang.

Bethesda Game Studios

Datastyrte figurer

Om du har lyst til å melde din interesse kan du registrere deg på denne siden, og siste frist er midnatt 14. januar norsk tid. De som velges ut som testere vil varsles via e-post.

I Fallout 76: Wastelanders kommer datastyrte figurer omsider til verdenen. Bethesda introduserer en haug med NPC-folk, samt historiedrevne oppdrag og innhold for spillere å bryne seg på.

I likhet med hovedspillene i serien skilter Wastelanders med omfattende dialogtrær og valg og konsekvenser. Det hele kan oppleves til høsten, men Bethesda har så langt ikke kunngjort noen offisiell slippdato.

Som Gamer.no meldte i september har Bethesda for øvrig også kunngjort at de skal få på plass en offentlig testserver for å luke ut feil i Fallout 76. Denne skal komme på plass i løpet av 2020, men har ikke fått en endelig dato.

Les også: Fallout 76 har feil som kan utnyttes av hackere til å stjele våpnene dine »

Siste fra forsiden