Playerunknown's Battlegrounds - sesong fem

Snart får PUBG-spillere pælme stekepanner i trynet på hverandre

PUBG Corp. lover en haug med nyvinninger i spillets neste sesong.

PUBG Corp.

Den fjerde sesongen med Playerunknown's Battlegrounds er over, og med det har utvikler PUBG Corp. tatt sikte mot PC-versjonens neste kapittel. Denne gangen er det Miramar som står i fokus, og spillere kan vente seg et lass med endringer til både ørkenkartet og den generelle spillopplevelsen.

Ta imot!

Se hva som venter i den neste PUBG-sesongen. (Video: PUBG Corp.)

Blant de kommende nyhetene PUBG Corp. delte på sine nettsider denne uken, er det imidlertid en splitter ny funksjon som har fått mest oppmerksomhet. Oppdatering 5.1 gir nemlig spillere muligheten til å kaste gjenstander, både til og på hverandre.

Opplegget kan brukes til å dele for eksempel førstehjelpsutstyr eller ammunisjon med lagkamerater. Én spiller roper ut det de trenger og deretter kan spillere innenfor en rekkevidde på 15 meter slenge over hva det måtte være ved å trykke på «F». Gjenstander du tar imot fra medspillere legges automatisk i ryggsekken din eller på bakken dersom du ikke har plass til å bære mer.

Om du er tom for ammunisjon, ikke har våpen eller bare føler deg litt vågal, kan du også slenge våpen etter motspillere. Macheter, kubein og sigder kan pælmes hele 40 meter. Stekepanner kun går opptil 30 meter, men til gjengjeld gjør de mer skade til den du måtte slumpe til å treffe.

Pass på hva du kaster til lagkameratene dine.
PUBG Corp.

Med ett av disse våpnene i hånda, trykker du høyre museknapp for å sikte og så venstre museknapp for å la dem fly. I PUBG 5.1 kan spillere bære flere slagvåpen av gangen, så selv om du bommer på første kastet er det ikke nødvendigvis over og ut.

Kappløp på Miramar

På Miramar har utvikleren gått inn for å tilpasse utstyret man finner bedre til det vidstrakte landskapet kartet byr på. Dette betyr økt sjanse for å finne ting som automatgevær, skarpskytterrifler og kikkertsikter.

«En generisk energidrikk, takk.».
PUBG Corp.

Ved bensinstasjoner og andre steder i ørkenen kan man også benytte seg av myntautomatene, som nå faktisk skal virke. Her får du ut energidrikker og smertestillende, og som utvikleren forteller byr automatene på en litt annen loot-opplevelse enn å bare plukke opp ting fra bakken.

Bilinteresserte kan ta noen runder på La Muerte Vamos-banen eller kaste seg utfor nye hopp som ligger strødd rundt omkring. De som er ute etter noen ekstra stilpoeng kan ta opp jakten på en Mirado-bil i gull, som kun finnes ved Hacienda og da kun én per kamp.

Videre lover PUBG Corp. en drøss med store og små nyheter, inkludert opprydding i feil, ny kosmetikk, flere utfordringer og mer. Du kan lese gjennom alt på utviklerens nettsider eller se det med egne øyne i spillets testservere, som tilbyr prøvekjøring av 5.1 nå.

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

En offisiell slippdato for oppdateringen er ikke satt.

Nå skal League of Legends-utvikleren lage skytespill.
Riot har delt de første detaljene om Project A »

Siste fra forsiden