Snart kan du utforske cyberpunk-versjonen av Berlin

Shadowrun: Dragonfall har fått dato.

Harebrained Schemes

Shadowrun Returns var et folkefinansiert isometrisk rollespill satt til cyberpunkverdenen fra Shadowrun-rollespillene, og spillet fikk mye ros da det ble lansert i fjor sommer. Nå er utviklerne straks klare med Shadowrun: Dragonfall, en ny kampanje satt til Berlin.

Orker, drager og laserrifler

Shadowrun-spillene foregår i en futuristisk verden der internasjonale megakorporasjoner kjemper om makten og menneskene kan modifisere kroppene sine ved hjelp av teknologi. Men i tillegg til alt dette har verden plutselig fått gjensyn med magi og mutasjoner skaper orker og alver.

Berlin beskrives som et stabilt anarki der makten stadig skifter hender og ulike fraksjoner og selskaper forsøker å utkonkurrere hverandre med alle mulige midler. Det er med andre ord lett å få seg jobb om du ikke er redd for å skitne til hendene dine. Samtidig hviskes det om en ny trussel som kan få enorme konsekvenser.

Som i Shadowrun Returns får du lede en liten gruppe leiesoldater, hver med sin egen personlighet og egenskaper. Du er basert i et åpent «hub»-område, og skal selv kunne velge hvilke oppdrag du vil ta.

I tillegg til en ny historie og nye miljøer loves vi massevis av ekstra våpen, modifiseringer og fiender. Utviklerne legger også til muligheten til å lagre spillet hvor som helst, og denne funksjonaliteten blir også innført i originalkampanjen.

Shadowrun: Dragonfall vil lanseres som en utvidelsespakke for Shadowrun Returns, og kommer 27. februar. Den blir blant annet tilgjengelig på Steam og GOG. De som støttet originalspillet på Kickstarter får kampanjen gratis.

Om du kjenner igjen Shadowrun-navnet, men ikke forbinder det med rollespill, kan det tenkes du husker Microsofts forsøk på å gjenoppvekke serien i skytespillform.

Siste fra forsiden