Snart kan du velge hvilket PUBG-kart du vil spille

Den mye etterspurte funksjonen er på vei.

PUBG Corp.

Er du en av dem som digger ørkenkartet Miramar, men ikke kan fordra de grønne skogene i Erangel? Eller hater du de langstragte og åpne sandområdene i Miramar, men liker de litt mer lukkede områdene på Erangel? Uansett kan du snart få viljen din.

En av de nye funksjonene som skal prøves på Playerunknown's Battlegrounds' testserver i nær framtid er muligheten til å velge hvilket kart man skal spille på, eller om man vil spille på et tilfeldig kart. Dette velger man idet man setter igang kampsøkingen.

PUBG Corp. har lagt ut et bilde som viser hvordan kartvelgingsfunksjonen skal se ut i klienten. Det kan du se i toppen her. Merk at de der også har med det kommende Adriatic-kartet, selv om vi vet veldig lite om dette ennå.

To grunner til at det har tatt tid

I et blogginnlegg på Steam forteller PUBG Corp. at det er hovedsakelig to grunner til at det har tatt litt tid å implementere kartvelgingsfunksjonen. Det første utviklerne var bekymret for var at funksjonen skulle øke tiden det tok å finne en kamp for de forskjellige serverne og modiene. Det andre problemet var at spillere i forskjellige regioner har ulike spillestiler og preferanser. Med disse to problemene i tankene har utviklerne gjort grep som gjør at de nå vil få funksjonaliteten ut.

I første omgang kommer kartvelgingsfunksjonen til PC-utgaven av spillet. Om – eller når – Xbox One-spillerne kan se det vet vi ikke ennå.

LES OGSÅ: Vi tok en titt på Savage-kartet til PUBG, og likte det vi så. Se video »
LES OGSÅ: PUBG-sjefen lytter til fansen, men har ingen planer om å fjerne spillets bomberegn »

Siste fra forsiden