Snart klart for Bastion-utviklerens neste fargerike eventyr

Rollespillet Pyre lanseres i juli.

Supergiant Games

Supergiant Games – studioet bak Bastion og Transistor – har kunngjort slippdatoen for sitt nyeste prosjekt, Pyre. Det fargerike rollespillet ankommer både PC og PlayStation 4 den 25. juli, og de som vil kan forhåndsbestille allerede nå.

Pyre byr på fargerike omgivelser.
Supergiant Games

Pyre har vært under utvikling i omtrent tre år, og har ifølge Supergiant vokst seg til å bli studioets hittil største spill:

– Vi kan nå trygt si at det er det største spillet vi har laget, og det byr på betydelig flere måter å spille og flere figurer å møte enn både Bastion og Transistor, skriver utvikleren i en pressemelding.

Ut i eksil

I Pyre styrer man en gruppe med ulike figurer, som har blitt sendt i eksil til det gudsforlatte landet Downside. Alle har de et felles mål – å oppnå tilgivelse og dermed en billett hjem – men de er langt fra de eneste som forsøker å vinne sin frihet.

På sin ferd må spillere beseire rivaliserende grupper i action-fylte kamper. Ulikt mange andre rollespill er reisen imidlertid ikke over hvis man taper, og både seire og nederlag vil forme historien underveis.

Som med studioets tidligere spill kan vi vente fargerike omgivelser, og Supergiant lover en stemningsfull presentasjon av både historien og omgivelsene.

Bastion finnes nå på Xbox One.
Spillets nye utgave byr blant annet på høyere oppløsning og mer innhold »

Siste fra forsiden