Snart vil Dark Souls III kjøre bedre på PlayStation 4 Pro

Spillet får stor oppdatering i forkant av den neste utvidelsen.

From Software

Den nye, store Dark Souls III-utvidelsen The Ringed City skal slippes den 28. mars og nærmer seg dermed med stormskritt, men allerede før den tid skal spillet få en annen stor oppdatering. Det kan man lese på spillets Steam-nettside.

Oppdateringen kommer den 24. mars og skal by på et solid lass av endringer av både teknisk og innholdsmessig art.

Blant annet vil nedlastingen komme med to nye kart til Undead Match, hvor man kjemper mot andre spillere. I tillegg vil Undead Match få en ny funksjon hvor man kan dele seg inn i lag om man benytter seg av passord-matching.

Bandai Namco Entertainment

Bedre bildeflyt på PlayStation 4 Pro

Ellers er det verdt å merke seg at den nye oppdateringen også kommer med en optimalisering for PlayStation 4 Pro, som innebærer at spillet vil kjøre med høyere bildefrekvens på konsollen. Akkurat hvor mye høyere er uvisst.

Utover dette vil filen inneholde en lang rekke tekniske fikser og mindre justeringer når det gjelder blant annet skade- og våpeneffekter. Hele listen over hva oppdateringen inneholder finner du altså på Steam-nettsiden til spillet.

Noen få dager senere, den 28. mars, kommer som sagt den store utvidelsen The Ringed City, som vi fikk mer informasjon om i februar sammen med en egen trailer. Utvidelsen byr på flere utfordrende kamper, nye våpen og rustninger og et helt nytt område. Utvidelsen tar spillere med til verdens ende, et passende sted for det aller siste kapittelet i Dark Souls-serien.

Som From Software tidligere har uttalt er Dark Souls III det siste innslaget i den kritikerroste rollespillserien. Det tredje spillet avsluttet serien med et brak, mente vår anmelder, som gav Dark Souls III mye skryt i fjor.

Sniper Elite får nå også nytt innhold »

Siste fra forsiden