Snart vil Fallout 4 se mye bedre ut på PC og PlayStation 4 Pro

Bethesda skal slippe stor grafikkoppdatering neste uke.

Omtrent slik vil Fallout 4 se ut på PC med den kommende teksturpakken installert.
Bethesda

Fallout 4 har vært på markedet en stund, men med tanke på spillets størrelse er det nok mange som ikke er ferdige med vandringen gjennom det postapokalyptiske landskapet. Nå har man dessuten enda en grunn til å fortsette utforskningen: Bethesda skal nemlig slippe en aldri så liten visuell overhaling til spillet.

Som man kan lese på studioets hjemmeside vil det komme en oppdatering neste uke som skal gi spillet et kraftig grafisk løft både på PC og på den nye PlayStation 4 Pro-konsollen.

Høy oppløsning og bedre lys på PS 4 Pro

Den nye 1.9-oppdateringen på Sonys plattform vil altså inkludere støtte for PlayStation 4 Pro-konsollens kraftigere maskinvare, noe som blant annet innebærer at spillet får «native» 1440p-oppløsning.

På PlayStation 4 Pro vil oppdateringen gi Fallout 4 bedre lysstråler og lengre tegneavstand .
Bethesda

I tillegg vil også de dynamiske «godray»-lysstrålene fra himmelen få seg et løft, og tegneavstanden til gress, trær, personer og andre objekter vil også økes. Oppdateringen vil også by på andre forbedringer, som skal redegjøres nærmere for neste uke.

Mer detaljerte overflater på PC

Når det gjelder PC-oppdateringen, som også kommer neste uke, vil denne by på en høyoppløst teksturpakke. Det betyr i praksis at PC-versjonen av Fallout 4 vil få vesentlig skarpere og mer detaljrike overflater, noe som illustreres i et skjermbilde som Bethesda publiserte.

For å kjøre den nye teksturpakken på PC anbefaler Bethesda at du sitter på en PC med minimum Intel Core i7-5820K-prosessor, GTX 1080-skjermkort med 8 GB videominne og minimum 8 GB hovedminne. Begge de nye oppdateringene kommer altså neste uke, men har ikke fått et bestemt slipptidspunkt ennå.

Les også: Bethesda har nå kunngjort slippdatoen for Prey »

Siste fra forsiden