Snikeklassiker lansert på nytt

Nå kan du finne ut hvorfor Thief får så mye skryt.

Looking Glass Studios' klassiske snikespill Thief har blitt relansert på nettbutikken Good Old Games. Spillet selges i Gold-utgave, og inkluderer nye oppdrag og fiender som ikke var med i den opprinnelige versjonen.

Thief introduserte mestertyven Garrett, og var et førstepersons snikespill der målet var å komme seg inn i godt bevoktede bygninger, stjele noe der og komme seg ut igjen. Helst uten at noen la merke til det.

Garrett trives best i skyggene.

Spillet var et av de første som virkelig utnyttet seg av lys og mørke, og hvor det virkelig spilte en rolle hvor mye lyd du lagde. Selv om Garrett ikke var helt ufarlig i kamp var også fokus på å holde seg unna fiendene, ikke drepe dem.

Miljøene var åpne og du måtte selv planlegge hvordan du best skulle oppnå målene dine.

Thief fikk to oppfølgere, og Eidos Montreal jobber for øyeblikket med et fjerde spill i serien. Vi har lite konkret informasjon om Thief 4, men ting tyder blant annet på at det får nettspilling.

Gold-versjonen av Thief er det tredje spillet fra Square Enix på Good Old Games. I forrige uke kom de to første, nemlig Deus Ex og Hitman: Codename 47. Disse har i motsetning til Thief lenge vært tilgjengelige på andre distribusjonsplattformer.

Alle spillene som selges på Good Old Games er DRM-frie.

Siste fra forsiden