Sniper Elite får oppfølger

Bli skarpskytter under andre verdenskrig.

Sniper Elite er et tredjepersons skytespill som har en liten, men trofast tilhengerskare. Dette takket være sitt unike fokus på realistisk skarpskytter-action under andre verdenskrig.

Neste år får vi en oppfølger, Sniper Elite V2. Spillet kommer til dagens konsoller (vi antar utgiver 505 Games mener Xbox 360 og PlayStation 3, men det er ikke bekreftet). Originalen kom også til PC, men denne plattformen ser man ut til å ha droppet for oppfølgeren.

Pressemeldingen inneholder få konkrete detaljer om spillet, men vi loves at spillet skal levere den mest autentiske skarpskytteropplevelsen til nå, både med tanke på hvordan kulene dine oppfører seg i lufta og med tanke på spenningen når du vet at du har én kule til å utføre jobben.

– Vi synes det er fantastisk å være involvert i Sniper Elites verden igjen. Vi gleder oss til å vinne enda flere priser med Sniper Elite V2, og imponere kundene med det som kommer til å bli et storartet spill, skryter Chris Kingsley fra det britiske utviklerstudioet Rebellion.

Det første skjermbildet.

Siste fra forsiden