Snøalver i Skyrim?

Filer i den nyeste oppdateringen ser ut til å røpe detaljer om ekspansjon.

The Elder Scrolls V: Skyrim har fortsatt ikke fått noen nedlastbare utvidelser, og utgiver Bethesda har heller ikke kommet med konkret informasjon om nedlastbart innhold for det superpopulære rollespillet. Nå har imidlertid et medlem på forumet deres snoket i filer som ble lagt ved den ferskeste Steam-oppdateringen for PC-versjonen. Der fant han noen spennende detaljer.

Under overskriften DLC01 har forumdetektiven funnet referanser til snøalver, en snøalvprins, nye animasjoner for vampyrer og en ny type skytevåpen, nemlig armbrøst.

Ifølge Elder Scrolls Wikia var snøalvene en nå utdødd rase som bodde i Skyrim. Da de første menneskene immigrerte fra nord ble det etter hvert konflikt mellom snøalvene og dem. Alvene tapte og ble så godt som utryddet. De siste restene av rasen ble manipulert av dwemerne, en annen utryddet Elder Scrolls-rase, og utviklet seg etter hvert til de ekle falmer-krypene du kanskje har møtt i Skyrims kalde huler.

Dragene er overvunnet – hva nå?

Hvordan dette faller sammen med en eventuell nedlastbar ekspansjon vet vi ikke, men det er slett ikke sikkert vi behøver å vente særlig lenge på mer informasjon. Bethesdas markedsføringsmann Pete Hines twitret nemlig følgende i forrige uke:

– Jeg jobber med å få ut litt informasjon om Skyrim/DLC. Kanskje neste uke?

Bethesda har allerede sagt at de ønsker å gjøre litt ekstra ut av de nedlastbare utvidelsene til Skyrim, så det er lite trolig at vi opplever en ny Horse Armor-situasjon. De har også lansert omfattende redigeringsverktøy for spillet, slik at brukerne selv kan utvide det.

Les også: Anmeldelse: The Elder Scrolls V: Skyrim

Siste fra forsiden