Sony hindrer Mass Effect 3-flerspillerutfordringer

PlayStation 3-spillere får ikke ta del i helgeutfordringene.

Avslutningen på den episke romsagaen har vært i handelen en drøy måned nå, og BioWare har rukket å holde et par flerspillerutfordringer.

I flere omganger har BioWare lokket med ulike utstyrspakker man kan vinne dersom spillsamfunnet kollektivt klarer å bestå helgens utfordring.

Den første utfordringen gikk for eksempel ut på at totalt én million såkalte «brute enemies» skulle tas knekken på i løpet av helgen, og dersom dette ble oppnådd, ville alle deltakerne få en «seierspakke» med ulike gjenstander i.

Utestenges

En ny utfordring, Operation Resurgence, står for tur den kommende helgen, men bare for PC- og Xbox 360-spillere. PlayStation 3-spillerne får derimot ikke delta, noe de heller ikke har fått gjøre i de foregående utfordringene.

Spillerne har lenge etterlyst en forklaring på hvorfor PlayStation 3 holdes utenfor, men hittil har BioWare ikke sagt et pip. Frem til nå.

I en bloggpost forklarer BioWare nemlig at det er Sony selv som setter en stopp for flerspillerutfordringene på PlayStation 3, fordi de ennå ikke har godtatt kampanjekonseptet.

– Vi jobber fremdeles med Sony for å finne et kompromiss, men frem til da vil de ikke la oss kjøre de samme flerspillerutfordringene på PlayStation 3 som vi kan kjøre på Xbox 360 og PC, skriver communitysjef hos EA, Eduardo Vasconcellos.

Den kommende helgens utfordring sammenfaller med lanseringen av den nedlastbare gratistilleggspakken Resurgence, som inneholder to nye kart, tre nye våpen og en rekke nye figurer.

Les også: Anmeldelsen av Mass Effect 3 Les også: Mass Effect 3 får saftigere slutt

Siste fra forsiden