Bub og Bob på Wii

Søt plattformaction

Taito-klassikerne Bubble Bobble og Rainbow Islands får nye utgaver.

Square Enix har kunngjort at de populære plattformspillene Bubble Bobble og Rainbow Islands får nye utgaver for WiiWare i Europa. Først ut er Bubble Bobble Plus, som lanseres allerede 10. april.

Bubble Bobble ble først lansert i 1986, og følger Bub og Bob, som har blitt forvandlet til dinosaurer og må kjempe seg gjennom en serie skjermer fulle av søte fiender for å finne kjærestene sine.

Bubble Bobble Plus-utgaven for Wii har 400 skjermer, inkludert 200 skjermer kjent fra tidligere spill i serien. Vi loves også nye monstre og flere moduser, og Bub og Bob kan også få selskap av to andre helter, i den helt nye modusen for fire spillere.

Sagaen om Regnbueøyene

Rainbow Island kom opprinnelig i 1987, og Wii-versjonen kommer til Europa i mai. Bub og Bob har blitt mennesker igjen, og i stedet for å blåse bobler som de gjorde i Bubble Bobble, bruker de nå magiske regnbuer til å ta knekken på fiendene. Disse kan de også klatre på, noe som er nødvendig da målet for hvert brett er å komme helt til toppen før tiden går ut.

Rainbow Islands: Towering Adventure lar deg kjempe deg gjennom syv fargerike omgivelser, både i historiemodus og i utfordrings-modus (der målet er å komme opp så raskt som mulig).

Bub og Bob har hatt noen rimelig uheldige nye eventyr i de siste årene, men vi krysser fingrene for at de nye spillene kan vekke de gode minnene fra originalspillene igjen.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden