Søtt og yndig papirplattformspill kommer til PlayStation 4
(Bilde: Sony Computer Entertainment)

Søtt og yndig papirplattformspill kommer til PlayStation 4

Media Molecule gjenoppbygger Tearaway til stuekonsollen.

Vi i Gamer.no lot oss sjarmere av Media Molecules sjarmoffensiv Tearaway til PlayStation Vita i fjor. Nå forsøker den engelske spillutvikleren seg på nok en sjarmoffensiv med Tearaway Unfolded, en oppusset og forandret utgave av originalen som skal slippes til Sonys stuekonsoll.

En verden av papir.
En verden av papir i Tearaway. (Bilde: Sony Computer Entertainment)

I Tearaway måtte du geleide budbringeren Iota gjennom en spillverden skapt av papir ved å bruke de mange unike funksjonene til Vita-konsollen. Unfolded har fått et helt nytt spillsystem bygget for seg som tar utgangspunkt i hva du kan gjøre med en DualShock 4-kontroller.

Det fargede lyset på kontrolleren kan blant annet brukes som lommelykt og få trær, gress og andre vekster til å vokse seg frodige. Bevegelsesplaten kan brukes til å påkalle kraftige vindkast. Disse kan dele havet i to, bevege papirfly, eller blåse fiender overende.

Du kan i tillegg sende objekter ut av spillet, og inn i kontrolleren, for så å skyte dem tilbake i spillet med enorm hastighet. På den måten kan hovedpersonen overvinne utfordringer han ellers ikke kan nå selv.

Lanseringsdato for spillet ble ikke avslørt.

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen