Søtt og yndig papirplattformspill kommer til PlayStation 4

Media Molecule gjenoppbygger Tearaway til stuekonsollen.

Sony Computer Entertainment

Vi i Gamer.no lot oss sjarmere av Media Molecules sjarmoffensiv Tearaway til PlayStation Vita i fjor. Nå forsøker den engelske spillutvikleren seg på nok en sjarmoffensiv med Tearaway Unfolded, en oppusset og forandret utgave av originalen som skal slippes til Sonys stuekonsoll.

I Tearaway måtte du geleide budbringeren Iota gjennom en spillverden skapt av papir ved å bruke de mange unike funksjonene til Vita-konsollen. Unfolded har fått et helt nytt spillsystem bygget for seg som tar utgangspunkt i hva du kan gjøre med en DualShock 4-kontroller.

Det fargede lyset på kontrolleren kan blant annet brukes som lommelykt og få trær, gress og andre vekster til å vokse seg frodige. Bevegelsesplaten kan brukes til å påkalle kraftige vindkast. Disse kan dele havet i to, bevege papirfly, eller blåse fiender overende.

Du kan i tillegg sende objekter ut av spillet, og inn i kontrolleren, for så å skyte dem tilbake i spillet med enorm hastighet. På den måten kan hovedpersonen overvinne utfordringer han ellers ikke kan nå selv.

Lanseringsdato for spillet ble ikke avslørt.

Siste fra forsiden