Spill deg gjennom japansk spillhistorie

Evoland er en interaktiv reise gjennom utviklingen av japanske actioneventyr og rollespill.

Evoland er en interaktiv reise gjennom utviklingen av japanske actioneventyr og rollespill. Det hele starter med monokron grafikk og store piksler, som i Zelda på Game Boy, men etter hvert som du spiller utvikler teknologien seg i takt med handlingen.

Gradvis får du tilgang på flere farger og mer detaljer, før den todimensjonale grafikken byttes ut med grafikk i 3D – først som i Nindendos Mode 7-teknologi for SNES, og siden i mer moderne former.

Det er ikke bare grafikken som utvikler seg. Underveis får du stadig nye spillmuligheter, og kampsystemet endrer seg også i takt med evolusjonen.

Dette var godt nok for bestefar, så da er det godt nok for deg!

Evoland startet sin tilværelse som et hobbyprosjekt utviklet for den internasjonale spillkonkurransen Ludum Dare. Det ble svært populært, og spilt hele 300 000 ganger. Nå jobber utviklerne med en kraftig forbedret utgave, som de håper å lansere allerede i februar.

I den forbindelse håper de å få gjort spillet tilgjengelig på Steam, men for å lykkes med dette trenger de stemmer på Greenlight.

For et bedre inntrykk av hvordan Evoland fungerer kan du ta en titt på spillets trailer. Den finner du under artikkelen.

Les også: Indiefavoritt i ny ham
Les også: Anmeldelse: Fractured Soul

Siste fra forsiden