Spill deg rik på Battlefield 3

Konsollspillere kan vinne mange millioner kroner i en ny turnering.

Vi har sett spillturneringer med ordentlig saftige premier tidligere. Valve promoterte for eksempel kommende Dota 2 med en millionturnering på Gamescom. 2K Games deler også ut én million dollar årlig til den amerikanske spilleren som spiller en perfekt kamp i MLB-serien deres.

Ikke det typiske levebrødet.

Nå kommer EA og Virgin Gaming på banen med nok en saftig turnering. De skal dele ut 1,6 millioner dollar til de beste spillerne i det kommende skytespillet Battlefield 3. Ifølge en pressemelding skytes konkurransen i gang neste år, men man kan allerede registrere seg på hjemmesiden til turneringen.

Beta i morgen

Arrangørene har enda ikke kommet med informasjon om hvordan den digre premiepotten skal fordeles, eller hvordan selve turneringen er ment å spilles. Man skal kunne delta fra verden over, og det er grunn til å tro at de fleste rundene spilles over Internett. De to selskapene kaller dette tidenes største spillturnering til konsoller.

I morgen åpner betaversjonen av Battlefield 3 for alle sammen, så du kan prøvespille skytespillet og øve deg før det blir klart når turneringen skytes i gang.

Battlefield 3 utgis den 25. oktober til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Vår sniktitt på konsollversjonen av Battlefield 3
Les også: – Battlefield 3 er for alle

Siste fra forsiden