Spill deg rik på Battlefield 3

Spill deg rik på Battlefield 3

Konsollspillere kan vinne mange millioner kroner i en ny turnering.

Vi har sett spillturneringer med ordentlig saftige premier tidligere. Valve promoterte for eksempel kommende Dota 2 med en millionturnering på Gamescom. 2K Games deler også ut én million dollar årlig til den amerikanske spilleren som spiller en perfekt kamp i MLB-serien deres.

Ikke det typiske levebrødet.
Ikke det typiske levebrødet.

Nå kommer EA og Virgin Gaming på banen med nok en saftig turnering. De skal dele ut 1,6 millioner dollar til de beste spillerne i det kommende skytespillet Battlefield 3. Ifølge en pressemelding skytes konkurransen i gang neste år, men man kan allerede registrere seg på hjemmesiden til turneringen.

Beta i morgen

Arrangørene har enda ikke kommet med informasjon om hvordan den digre premiepotten skal fordeles, eller hvordan selve turneringen er ment å spilles. Man skal kunne delta fra verden over, og det er grunn til å tro at de fleste rundene spilles over Internett. De to selskapene kaller dette tidenes største spillturnering til konsoller.

I morgen åpner betaversjonen av Battlefield 3 for alle sammen, så du kan prøvespille skytespillet og øve deg før det blir klart når turneringen skytes i gang.

Battlefield 3 utgis den 25. oktober til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Vår sniktitt på konsollversjonen av Battlefield 3
Les også: – Battlefield 3 er for alle

Kommentarer (82)

Forsiden akkurat nå

Til toppen