Spill den nye Battle Royale-modusen til Call of Duty: Modern Warfare gratis i dag

Warzone slippes i ettermiddag. 

Etter en lengre periode med spekulasjoner og relativt godt underbygde rykter har Activision nå offisielt kunngjort det nye Battle Royale-fremstøtet til Call of Duty: Modern Warfare – Warzone.

Warzone lanseres i dag 10. mars til PlayStation 4, Xbox One og PC, og en trailer som viser hva spillere kan vente seg ser du øverst i artikkelen.

Den mye omtalte Battle Royale-modusen er én to ulike moduser som Warzone byr på. Den andre heter Plunder og går ut på å kjempe mot andre om å skrape sammen mest mulig penger ved å stjele fra døde fiender, fullføre kontrakter og plyndre.

Activision

150 spillere

Battle Royale baserer seg på det allerede velkjente «last man standing»- konseptet, hvor opptil 150 spillere barker sammen på ett stort kart som stadig krymper i størrelse.

I begge modusene kan spillere slå seg sammen i lag på tre stykker, og man vil ha fem ulike kjøretøy å benytte seg av – deriblant et helikopter – som alle kan eksplodere når de har tatt nok skade.

Warzone finner sted i byen Verdansk, en stor by delt inn i flere områder og med mer enn 300 interessepunkter, ifølge utvikleren. Begge modusene vil ellers by på stasjoner hvor man kan kjøpe seg nyttige gjenstander.

Warzone er for øvrig gratis å spille, og man trenger ikke å være i besittelse av den fulle versjonen av Call of Duty: Modern Warfare.

Les også: PUBG sitt vinterkart nærmer seg comeback etter omfattende overhaling »

Siste fra forsiden