Spill Diablo III i helgen

Betaen åpnes for alle.

Har du siklet etter sjansen til å prøve Blizzards kommende actionrollespill, Diablo III? I så fall har vi gode nyheter. Denne helgen kan nemlig alle som har en gratis Battle.net-konto laste ned og spille betaversjonen av spillet.

Du kan begynne å laste ned spillets klient allerede nå, slik at du er klar når den låses opp for almenn spilling klokka 21 i kveld (som er kl. 12 hos Blizzard). Klienten tilbys på både Windows og OS X, og er tilgjengelig over det meste av verden. Koreanerne slipper imidlertid ikke inn denne gangen.

Den åpne betaperioden slutter mandag klokken 19, så om du vil få mest mulig ut av perioden bør du nok sette det sosiale livet på pause denne helgen.

Vi har testet spillet en rekke ganger i løpet av de siste årene, og i den ferskeste sniktitten er det tydelig at vår faste djevelutriver Marius Jentoftsen er utålmodig:

– Jeg håper dette er siste gang musa mi klikker taktfast og utrettelig til en uferdig versjon av Diablo III. Alle er vi lei av å vente, og etter flere år med sulteforing, øker forventningene til spillet proporsjonalt med tiden det tar å få det på markedet. Problemet med dette er først og fremst at tiden løper raskt i denne bransjen, og et spill som så bra ut for 4 år siden, ser ikke nødvendigvis like bra ut i dag.

Hvis alt går etter planen slippes spillet 15. mai, for både Windows og OS X.

Siste fra forsiden