Counter-Strike feirer 20 år

Spill klassiske Dust 2 i jubileumsoppdatering

Nedjusterer også AUG-en etter mange måneders dominanse.

Kjenner du deg igjen?
Valve
AUG-en som har blitt så populær har blitt nedjustert.
Valve

Natt til onsdag lanserte Valve en oppdatering til Counter-Strike som skal feire 20 år med spillet. Counter-Strike ble lansert allerede i 1999, og har holdt koken siden den gang.

I oppdateringen byr Valve på en vesentlig endring, som er en nedjustering av AUG-en. Denne har blitt hyppig brukt siden i fjor, når Valve justerte ned prisen på den, før de justerte den tilbake til det opprinnelige nivået etter at alle de proffe begynte å bruke våpenet. AUG falt egentlig aldri av moten etter dette, så nå har utvikleren sett seg nødt til å gjøre noen justeringer på grunn av våpenets styrke.

Adjustments to the AUG to bring its utility more in line with other rifles.

  • Slightly reduced rate of fire.
  • Reduced accuracy while unscoped.

Klassisk Dust 2 og kyllingkapsel

Spilte du Counter-Strike 1.6 kommer du til å føle deg som hjemme på «nye» Dust 2.
Valve

I samme oppdatering slapp utvikleren en klassisk utgave av kartet Dust 2, det kanskje mest ikoniske Counter-Strike-kartet som er laget. Den klassiske utgaven byr på gammel grafikk og stil fra de tidligere spillene i serien. Dette kartet kan kun spilles i «casual»-modus foreløpig, og spillet veksler automatisk mellom gammel og ny utgave mellom rundene.

Kyllingkapselen ble også lansert. Den inneholder 17 klistremerker du kan sette på dine våpen, og alle har selvfølgelig kyllingtema. Helt til slutt i oppdateringen blir små justeringer på Danger Zone også nevnt.

  • Celebrate 20 years of Counter-Strike with a retro version of Dust II, currently available in the Casual Dust II map group.
  • The Chicken Capsule is now available for purchase in-game.

    [DANGER ZONE]
  • Fixed an exploit involving duplication of items dropped by disarming another player.
  • Players in warmup spawn closer to their teammate.
  • Players in warmup now spawn with a random pistol.

Siste fra forsiden