Telialigaen - Counter-Strike

Fyller hullet fra forrige sesong

Vi spår at VOID revansjerer seg fra forrige sesong og tar seg til sluttspillet.

Kontraktsløse Eskil «LaX» Bjørnsen er hentet til VOID.
Eivind Von Døhlen/Good Game

Ny dag, ny spådom og vi begir oss løs på sluttspillagene de kommende dagene. Nivået denne våren er skyhøyt og rekordjevnt i Telialigaen og det gjør det vanskeligere å skille lagene mot toppen av tabellen.

Fem lag er i våre øyne med i kampen om en plass i sluttspillet. Redaksjonen tror at Wizard trekker det korteste strået denne sesongen, selv om laget overrasket alle og tok seg til finalen i fjor høst. Wizard er på ingen måte ute av kampen om sluttspill og må kjempe om en plass mot VOID, vår fjerdeplass i vårens spådomsserie.

LES OGSÅ: Finner Wizard veien til nytt sluttspill?

Tror på spiller fra nedrykkskandidat

DISSE SPILLER FOR VOID

Vis mer

sj Johann «Saasinho» Saasen
sj Michael «miko» Akslen
sj Eskil «LaX» Bjørnsen
sj André «scared» Carrillo Simonsen
sj Emil «kaas» Kaasa

Etter at sluttspillplassen røk i aller siste runde har det vært knyttet stor spenning til hvordan VOID skulle revansjere seg. To av spillerne forsvant til hardtsatsende Metizport, men har blitt erstattet av blant annet kontraktsløse Eskil «LaX» Bjørnsen. Nyervervelsen forteller at laget ikke har kommet helt i gang enda.

– Forventingene våre er å komme til sluttspillet og ta det derfra. Vi har ikke forberedt oss altfor godt enda, men er mye på grunn av at laget ble satt sent. Jeg har bare spilt med «Saasinho» før så jeg må bli kjent med de andre og vite hvordan de liker å spille, forklarer Bjørnsen.

VOID-spilleren tror i likhet med flere andre at 777 vil revansjere seg fra i fjor da de røk i semifinalen mot Apeks Rebels. Han trekker også frem et nyopprykket lag som han tror vil overraske.

– Jeg vil tippe at 777 vinner årets sesong. Og så har jeg Center Gaming på en solid andreplass. De viste bra Counter-Strike mot Metizport i Elisa-kvalifiseringen.

Bjørnsen trekker også frem en spiller fra en annen nedrykkstruet klubb som vil ta steget frem i løpet av sesongen.

– Jeg har fulgt litt med på «DBL» og tror dette kan være sesongen hans. For å unngå at Jotunheimen rykker ned så må nok han ta steg.

Allerede i første runde får VOID sjansen til å sette skapet på plass igjen mot Skottkärra (tidligere Vikings red.anm), som var laget som hindret VOID fra å ta seg til sluttspillet i fjor høst. Selv gleder Bjørnsen seg mest til storkampene.

– Det er ikke noe lag vi ser frem til å møte, men personlig så synes jeg alltid det er gøy å spille mot gamle lagkamerater, så 777 med «SLY» i spissen og Apeks Rebels med «vhw».

– Vi har spådd dere på 4. plass. Hva tenker du om spådommen?

– Helt fornuftig å plassere oss på 3-4.plass, legger Bjørnsen humoristisk til.

LES OGSÅ: Skottkärra triller inn til sjetteplass

Hvorfor spår vi VOID på 4. plass?

Redaksjonen mener det nærmest er dødt løp mellom VOID og Wizard. Skulle det skje endringer i de ulike leirene før sesongstart kan situasjonen fort snu.

Mye har skjedd i VOID siden i høst. Sterke spillere som blant annet Sindre «thomassen» Thomassen og Jonatan «Ruyter» Ruyter har forsvunnet til Metizport, men signeringen av kontraktsløse gjør opp for mye av tapet. André «scared» Carrillo Simonsen og Emil «kaas» Kaasa har også vist at de kan hamle opp med de aller beste i Norge. Klarer alle disse å finne kjemien kan VOID bli skumle i løpet av sesongen.

Vi tror VOID fyller hullet denne sesongen og tar seg til sluttspillet i Telialigaen, marginalt foran Wizard.

Gamer.no sin tabell så langt:

1.
2.
3.
4. VOID
5. Wizard
6. Skottkärra
7. Bitfix Gaming
8. Infurity
9. Center Gaming
10. Jotunheimen

Siste fra forsiden